Home » Artikelen » Prikactie POfront op 27 juni voor beter salaris en minder werkdruk

Prikactie POfront op 27 juni voor beter salaris en minder werkdruk

Op 6 juni is aangekondigd dat er 27 juni een prikactie komt op de scholen. Het POfront van de samenwerkende partijen waaronder POinActie en de AVS, hebben dit bekendgemaakt in het tv-programma Jinek.
 
Twee weken geleden hebben de AVS-leden in een peiling van de AVS in groten getale aangegeven dat de schoolleiders acties van POinActie steunen. Voorafgaand aan de prikactie wordt aan iedereen die het belang van goed onderwijs inziet, gevraagd de petitie te ondertekenen op www.pofront.nl

Vandaag, 7 juni, krijgen alle AVS-leden onderstaande brief toegestuurd. Deze brief wordt ook aan de besturen gestuurd. Hieraan staat de toelichting over de acties.
Onderstaand ook een brief van het POfront die naar de ouders kan worden gestuurd. 

Downloads en links
Gepubliceerd op: 7 juni 2017
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid

Heb je een vraag? De AVS Helpdesk staat voor je klaar!
Je kunt het beste een mail sturen naar helpdesk@avs.nl. Voor acute zaken blijven de adviseurs van de helpdesk de komende tijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 16.30. Je kunt gewoon naar de AVS bellen en wordt dan doorverbonden met een adviseur die thuis werkt. Tel: 030-2361010

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Goed onderwijs, goede MR (8e herziene uitgave september 2019)