Home » Artikelen » Op 6 november gaan we de Tweede Kamer overtuigen van onderwijsinvesteringen

Op 6 november gaan we de Tweede Kamer overtuigen van onderwijsinvesteringen

Samen met alle onderwijsbonden roept de AVS leden in basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs op om 6 november te gaan staken. Samen willen we de Tweede Kamer tijdens het debat over de onderwijsbegroting op 6 november via social media (@schoolleider) overtuigen dat het anders moet. Laat je horen voor minder werkdruk, voldoende collega’s en een fatsoenlijk salaris. Doe mee via social media (@schoolleider), kom met je team naar bijeenkomsten in het land of verzamel je samen met andere schoolleiders in Den Haag.

staking 11 november - Investeer in onderwijs

 
Volg de uitzending thuis of samen op school
We roepen alle scholen in het basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs op om 6 november de deuren te sluiten. Op de gezamenlijke actiewebsite kun je die dag het Kamerdebat volgen en via onze social mediakanalen laten weten wat we er van vinden dat het kabinet ondanks het personeelstekort en begrotingsoverschot, geen extra investeringen doen in het onderwijs. De uitzending wordt ook uitgezonden op de regionale bijeenkomsten op diverse plekken in het land. 
 
Kom naar een regio-bijeenkomst
Op een aantal plaatsen in het land organiseren de gezamenlijke onderwijsbonden manifestaties. Het gaat om een grotere bijeenkomst in Leeuwarden, inlooppunten in Den Haag, Eindhoven en Utrecht en kortere manifestaties in Gelderland en Overijssel. Daarnaast werkt de AVS aan een aparte bijeenkomst voor schoolleiders in Den Haag. We informeren je daarover na het gesprek met minister Rutte op 16 oktober.
 
Wat gaat jouw school doen?
We zoeken contact met scholen of schoolbesturen die eigen acties opzetten. Laat ons weten wat jij en jouw school doet via www.avs.nl/schoolleidergezocht.

schoolleidergezocht-banner300.png
Gepubliceerd op: 10 oktober 2019

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Schoolleidersagenda 2020/2021