Home » Artikelen » Enquête commissie postactieve AVS-leden

Enquête commissie postactieve AVS-leden

Het pensioen of FPU bereikt, maar nog niet klaar met het delen van al die opgebouwde vakkennis en ervaring? De onlangs opgerichte Commissie Postactieven onderzoekt welke rol is weggelegd voor schoolleiders die na hun carrière nog iets willen bijdragen aan het onderwijs.

Afgelopen week heeft de commissie van postactieve AVS-leden een enquête rondgestuurd aan AVS-leden met de vraag wat de vereniging kan betekenen voor haar leden na een carrière in het onderwijs. De commissie wil op die manier inventariseren welke verwachtingen en wensen er leven onder (bijna) gepensioneerde schoolleiders. En: hoe kunnen hun specifieke bekwaamheden en specialismen gedeeld en ingezet worden voor de huidige generatie schoolleiders? De Commissie Postactieven bestaat uit Hans Pennings (tevens bestuurslid), Jan-Pieter van Bruchem en Pauline Hermsen.

Het invullen van de enquête kan nog tot dinsdag 21 mei 2013 via: www.avs.nl/formulier/enqueteavs. Nog deze zomer bekijkt de Commissie Postactieven samen met het AVS-bestuur en de ledenraad hoe de wensen vorm kunnen krijgen.

Gepubliceerd op: 14 mei 2013
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Integrale Kindcentra, handboek voor directeuren en bestuurders