Home » Academie » Trainingen en masterclasses » Onderwijs en schoolomgeving » Wet- en regelgeving kinderopvang, de basis

Wet- en regelgeving kinderopvang, de basis

Nieuw!

Ken jij alle wettelijke kaders betreffende kinderopvang? Weet jij waaraan je moet voldoen? Ben je voldoende op de hoogte van de wettelijke eisen en hoe je deze moet interpreteren? Herken je de vragen van de inspecteur en heb je antwoord op de opmerkingen die een inspecteur -al dan niet terecht- heeft?
Of ben je als IKC directeur vanuit het onderwijs verantwoordelijk of betrokken bij de kinderopvang maar ben je inhoudelijk te weinig op de hoogte van het wettelijk kader?
Tijdens deze eendaagse workshop nemen wij je mee door de wettelijke kaders van de kinderopvang en bereiden wij je voor op de GGD-inspectie. 
 
Na afloop van deze eendaagse ben jij op de hoogte van:

  • Wettelijk kader kinderopvang;
  • Waar tref je relevante wetgeving aan;
  • Toezicht en handhaving van de wet kinderopvang;
  • Verschillende rollen;
  • GGD als toezichthouder;
  • Verschillende soorten inspecties;
  • Inspectieproces; opzet en voorbereiding, ook voor je medewerkers;

We hanteren diverse werkvormen; wij geloven namelijk in ontwikkelen door te doen!

 

Reacties
‘Bedankt voor alle verhelderingen, genoeg huis- en denkwerk!’

‘Zinvol en afwisselend gegeven door deskundige mensen.’

‘Er zijn een aantal dingen heel helder geworden, waardoor een volgend bezoek van de GGD inspectie anders ontvangen zal worden.’

‘Zeer leerzame cursus, waarvan de behandelde theorie meteen toe te passen is in de praktijk’

Inschrijven

Bij voldoende belangstelling wordt er dit schooljaar een nieuwe groep gevormd. U kunt zich via deze link aanmelden: inschrijven.

Neem contact op met de AVS voor meer informatie over deze cursus: academie@avs.nl.
In samenwerking met: Helder & Pas

Erkende onderwijsinstelling

Het AVS Professionaliseringsaanbod wordt verzorgd door de AVS Professionalisering BV. De AVS Professionalisering BV en de daaronder vallende AVS Academie zijn opgenomen in het register van het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De opname in dit register vindt plaats op basis van een audit en betekent dat de AVS Academie een erkende onderwijsinstelling is voor kort beroepsonderwijs. Alle professionaliseringsactiviteiten zijn hierdoor vrijgesteld van de BTW -belasting. Tevens zijn wij als organisatie aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

CRKBO-117_0.png  NRTO_keurmerk.png