Home » Academie » Coaching en mediation op maat » Performance coaching

Performance coaching

U wilt uw competentieprofiel verbeteren, u wilt meer succesvol zijn in uw werk. U twijfelt wellicht aan uw professionele optreden, u heeft het gevoel dat u het een en ander kunt verbeteren. Misschien vangt u zelfs signalen op dat anderen meer of minder twijfelen aan uw professionele optreden. Kortom, u wilt aan de slag. Allemaal vragen dus waarin presteren het kernwoord is.
 
U heeft een vraag of meerdere vragen over:

  • Het verder ontwikkelen van uw individuele competentieprofiel.
  • Het verbeteren van uw persoonlijk optreden.
  • Het verbeteren van de teamprestaties.
  • Het verbeteren van de prestaties van de organisatie als geheel.
  • Het realiseren van meer samenhang, planmatigheid, overzicht en rust in uw schoolplan, financieel beleid, personeelsbeleid en uw onderwijspraktijk.
  • Het zoeken naar meer inspiratie, samenhang en mogelijkheden, uitgaande van uw specifieke werksituatie en omstandigheden.

 
De coach zal ook aanwezig zijn op uw werkplek om uw optreden Te observeren en u feedback en advies te geven over hoe u uw optreden meer effectief kunt maken. Een deel van het traject is in de vorm van gesprekken met de coach, ten minste drie bijeenkomsten zijn on the job

 
Vorm
In een uitgebreid intakegesprek aan de hand van een checklist brengen we uw vragen, sterke en minder sterke kanten in kaart. Hierdoor heeft u scherper in beeld wat precies de vragen zijn. Aan de hand daarvan kijken we naar die vorm van coaching die het best bij u en uw specifieke vragen past. Ook stemmen we met u de werkwijze af. Na elk traject volgt een evaluatie. Aan de hand daarvan geven we u een persoonlijk en schriftelijk advies. Het basisprincipe is: uw vraag is de start voor ontwikkeling.Inschrijven

Voor meer informatie neemt u contact op met de AVS, Vera Ruitenberg, via adviesopmaat@avs.nl.

Erkende onderwijsinstelling

Het AVS Professionaliseringsaanbod wordt verzorgd door de AVS Professionalisering BV. De AVS Professionalisering BV en de daaronder vallende AVS Academie zijn opgenomen in het register van het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De opname in dit register vindt plaats op basis van een audit en betekent dat de AVS Academie een erkende onderwijsinstelling is voor kort beroepsonderwijs. Alle professionaliseringsactiviteiten zijn hierdoor vrijgesteld van de BTW -belasting. Tevens zijn wij als organisatie aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

CRKBO-117_0.png  NRTO_keurmerk.png