Home » Academie » Coaching en mediation op maat » Mediation: geeft kracht aan kansrijke communicatie

Mediation: geeft kracht aan kansrijke communicatie

Curatieve of preventieve mediation: het lucht op en geeft ruimte binnen hernieuwde samenwerking. Iedere schoolorganisatie kent op haar eigen tijd haar eigen spanningen, uitingsvormen daarvan en creëert daarin haar eigen oplossingen. Meestal zijn deze afdoende en dus goed voor alle betrokkenen. Soms zit het echter wat tegen en komen de eigen mensen er samen niet uit. Dat kan zijn tussen medewerkers van diverse echelons, tussen medewerkers en ouders, tussen medewerkers en leidinggevenden op alle niveaus en tussen ouders en verantwoordelijken van schoolorganisaties. Wellicht dat mediation een uitkomst kan bieden als beide partijen er wel uit willen komen, maar het samen even niet kunnen. Dan kan de toevoeging van een ervaren mediator in het proces een verademing zijn.

De mediator is slechts gericht op één belang: dat partijen er samen uitkomen.

De AVS heeft een deskundige en ervaren mediator in huis die in vele echelons van het onderwijs zijn werk heeft mogen doen, met resultaat.

Laat u eens bijpraten omtrent de mogelijkheden van mediation op maat, zowel curatief als preventief, want u hoeft natuurlijk niet te wachten tot het écht goed fout gaat binnen een professionele relatie.

 


Inschrijven

Voor meer informatie neemt u contact op met de AVS, Vera Ruitenberg, via adviesopmaat@avs.nl.

Erkende onderwijsinstelling

Het AVS Professionaliseringsaanbod wordt verzorgd door de AVS Professionalisering BV. De AVS Professionalisering BV en de daaronder vallende AVS Academie zijn opgenomen in het register van het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De opname in dit register vindt plaats op basis van een audit en betekent dat de AVS Academie een erkende onderwijsinstelling is voor kort beroepsonderwijs. Alle professionaliseringsactiviteiten zijn hierdoor vrijgesteld van de BTW -belasting. Tevens zijn wij als organisatie aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

CRKBO-117_0.png  NRTO_keurmerk.png