Home » Academie » Trainingen en masterclasses » » Mini masterclass Leidinggeven aan Gepersonaliseerd Onderwijs

Mini masterclass Leidinggeven aan Gepersonaliseerd Onderwijs

Nieuw!

In drie dagdelen klaar voor de terugkomst van je leerlingen op school na de periode van het onderwijs op afstand!
 
Wat als de leerlingen straks, na deze periode van onderwijs op afstand, weer naar school komen? We weten zeker dat er grote verschillen in niveau tussen leerlingen zullen zijn. Hoe gaan we hier mee om? Hoe kunnen we het onderwijs zo personaliseren dat we uit kunnen gaan van de uitgangspositie van elk kind afzonderlijk? We willen onze leerlingen waarderen voor wat zij in de tijd dat ze niet naar school konden wel geleerd hebben. We willen ze per se niet aanspreken op de ‘achterstand’ die ze hebben opgelopen.
 
Uit de leergang Leidinggeven aan Gepersonaliseerd Onderwijs zijn speciaal voor jou belangrijke elementen gehaald en zeer praktisch vertaald naar deze masterclass serie.
 
De mini masterclass is volledig online te volgen, bevat afwisselende en inspirerende colleges, samenwerkings- en verwerkingsopdrachten en voldoende praktische tools om in de praktijk direct mee aan de slag te gaan.
 
Na de mini masterclass heb je:

  • Tools in handen om voor iedereen een passende stap te kunnen zetten, zowel didactisch als pedagogisch. Je kunt deze aanpak direct in de praktijk toepassen.
  • Grip op eigenaarschap bij de leerling en de rol en structuur die je als professional daarvoor gaat oppakken.
  • De overview op het totale curriculum en de langere termijn.

 
Enthousiast geworden na het volgen van de mini masterclass? Volg dan aansluitend de leergang, dan kijken we samen met jou hoe je jouw vraagstukken op basis van uw opgedane ervaringen weer verder kunt verdiepen.
 

 


Inschrijven

Bij voldoende belangstelling wordt er dit schooljaar een nieuwe groep gevormd. U kunt zich via deze link aanmelden: inschrijven.

Neem contact op met de AVS voor meer informatie over deze cursus: academie@avs.nl.
In samenwerking met: Dair Academy

Trainer(s)

Brigit van Rossum Msc
Dair Academy
Wiebe Broekema
Dair Academy

Erkende onderwijsinstelling

Het AVS Professionaliseringsaanbod wordt verzorgd door de AVS Professionalisering BV. De AVS Professionalisering BV en de daaronder vallende AVS Academie zijn opgenomen in het register van het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De opname in dit register vindt plaats op basis van een audit en betekent dat de AVS Academie een erkende onderwijsinstelling is voor kort beroepsonderwijs. Alle professionaliseringsactiviteiten zijn hierdoor vrijgesteld van de BTW -belasting. Tevens zijn wij als organisatie aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

CRKBO-117_0.png  NRTO_keurmerk.png